  085 90 20 296

Voor 12 uur besteld is hetzelfde dag in huis.

  info@ambisense.nl

Over ons

AmbiSense puts their passion for scents into reality!

In de huidige wereld is het voor iedereen essentieel om rustig en ontspannen te werken. Onze webshop biedt daarom aroma diffusers van hoge kwaliteit met functionele en emotionele waarden.

Ambi Sense

Als bedrijf willen wij onze kennis en ervaring delen met iedereen die daar behoefte aan heeft. Met name als het gaat om het verspreiden van geuren willen wij dat ook jij heerlijk tot rust kunt komen in eigen ruimte terwijl je de lekkerste geurtjes inademt.

Wij selecteren elke maand het beste wat de wereld van aroma diffusers te bieden heeft. Doe er vooral je voordeel mee. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke aromatherapie.

Algemene streven

Wij bespreken de belangrijkste kenmerken achter de aroma diffuser en de kracht van etherische oliën. We richten ons op de klant zelf, zijn behoefte en gezondheid. Ben je niet tevreden over een product of heb je enkele vragen dan staat onze service altijd voor je klaar.

Je hoeft ons enkel een mail te sturen en we proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren. Bij ons staat de klant centraal. Dit kan van alles betekenen: niet alleen willen wij de meest uitgebreide informatie verschaffen, maar ook de beleving en de kwaliteit van onze producten hebben wij hoog in het vaandel.

Ons doel

Wij brengen je de beste aroma diffusers en alle tools die zorgen voor een ontspannen sfeertje. Voor ons is het belangrijk dat iedereen op de hoogte komt van de reinigende kracht van etherische oliën. Er bestaat hierover ontzettend veel onduidelijkheid en dat patroon willen wij met onze content in Nederland doorbreken.

Ons doel gaat over het bewust maken, van zowel personen als bedrijven, over de invloed van geur. In aroma’s zitten essentiële oliën verstopt, die van invloed zijn op de gezondheid van mensen. Deze oliën vergroten niet alleen de klanttevredenheid, ook prikkelen ze de zintuigen waardoor bedrijven kunnen zorgen voor meer omzet en een verbetering van het algehele werkproces.

Voor wie

Wij werken met en bieden producten aan vanuit de gebruikersbehoefte. Onze expertise wordt regelmatig ingezet bij het innoveren van bedrijven of woningen die zoeken naar een geurbeleving. Wij hebben inzicht in het bedrijfsleven en hoe een betrouwbare relatie tussen een merk en de gebruiker kan worden gerealiseerd, namelijk door te luisteren naar onze klanten en de kernwaarden van onze visie uit te dragen. En dat doen we door aroma diffusers aan te bieden die zich specifiek richten op verschillende marktsegmenten.

Garantie voor klanten

De garantie van ons is het scheppen van vertrouwen ten aanzien van onze service met als doel een hechte band te laten ontstaan tussen ons en onze klanten.

De klant als eindbeslisser kan ons ten alle tijden vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om bezoekers een betrouwbaar product te leveren