  085 90 20 296

Voor 12 uur besteld is hetzelfde dag in huis.

  info@ambisense.nl

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Neem contact op met het team van ambisense.nl via info@ambisense.nl.

Waarvoor staan jullie garant?

Wij garanderen producten met een minimale garantie van 1 jaar. Dit is afhankelijk van het type product en de prijs die ervoor wordt betaald. Mocht je problemen ervaren met de installatie of werkt een product niet 100 % naar behoren. Dan verzekeren wij jou dat we er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk te lokaliseren en op te lossen.

Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit wil zeggen dat je de diffuser kunt terugbrengen als hij om wat voor reden dan ook niet bevalt.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Over het algemeen vind je hier producten voorzien van alle benodigdheden. Je kunt bij elke productbeschrijving alle specificaties zien, zodat je weet wat je kunt verwachten. Verder worden alle prijzen zoveel mogelijk zonder BTW getoond. Deze prijsinformatie stelt bedrijven in staat om te zien hoeveel zij daadwerkelijk betalen. Wij richten ons op het bedrijfsleven en die hoeven doorgaans geen belasting te vragen of kunnen deze jaarlijks terugvragen bij de belastingdienst.

Welke aroma diffuser kan ik het beste kopen?

Er bestaan ontzettend veel aroma diffusers. Elk product is nog uitgebreider dan de ander. Daarom hebben we zoveel mogelijk verschillende aroma diffusers verzameld. Zodat je direct kunt zien welke eigenschappen het beste bij je passen.

Wat is jullie gemiddelde levertijd?

Ons team zal er alles aan doen om jouw pakketje binnen 3 werkdagen thuis te bezorgen. In de meeste gevallen geldt de regeling vandaag besteld en de volgende dag in huis.

Wat geldt er voor de veiligheid van jullie aroma’s?

De koper ontvangt een aanvullend document met daarin alle regels en wetten betreft etherische oliën. Vanuit het perspectief van mensen adviseren we om elk contact met de huid te vermijden. En buiten gebruik van kinderen houden.

Wat voor beperkingen heeft een aroma diffuser als je huisdieren hebt?

Deze vraag is ontzettend belangrijk. Probeer ten alle tijden contact tussen aroma’s en huisdieren te vermijden. Zodra de aerosol deeltjes in de lucht zweven, kan het niet tot nauwelijks kwaad. Let wel op als je een vogel bezit. In dat geval kun je het beste geen etherische oliën door je woning vernevelen.

Zijn jullie aroma’s eetbaar?

Je hoort vast wel vaker dat je etherische oliën kunt consumeren. Niet elke soort is eetbaar. Je zult hiervoor ten alle tijden de handleiding of bijsluiter moeten lezen.

Waar in Nederland kan ik een aroma diffuser kopen?

Je kunt ervoor kiezen om een aroma diffuser online te bestellen. Houd er wel rekening mee dat de aroma diffuser op dit moment razend populair zijn. Het kan dus voorkomen dat jouw favoriet tijdelijk is uitverkocht.

Neem in dat geval gerust een kijkje in onze webshop en wie weet vind je hier een passend exemplaar.

Wat is het effect van aroma’s op je lichaam?

De essentie van etherische oliën is ondenkbaar. Deze geuren hebben een positief effect op zowel lichaam en geest.

Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ze huidirritatie, zorgen of stress en depressieve gedachten enorm doen laten verminderen.

Alleen al door geur ontstaat er een soort van emotie. Deze geur kan dus ons dagelijks leven positief beïnvloeden. Net als dat het je geheugen flink kan verbeteren.

Tijdens het inademen van bepaalde etherische oliën wordt ook je immuunsysteem versterkt. Op deze manier word je lichaam ondersteund bij de strijd tegen bacteriën en virussen.

Ook hebben we onderzocht dat aroma’s een bepaalde werking hebben op het koopgedrag van mensen. Sommige geuren kunnen de omzet in een winkel verhogen of zelfs het verblijf van de bezoeker met ruim 10 – 20 % laten stijgen.

Zijn etherische oliën reinigend voor het lichaam?

Etherische oliën bieden zeker een reinigende werking. De wetenschap is er niet 100 % van overtuigd, alleen veel mensen hebben er ontzettend veel baat bij. Sommige geuren brengen je tot rust en bieden ontspanning.

Andere geuren geven je energie of kracht. Het is eigenlijk afhankelijk welke etherische olie je besluit te kopen.

Extra onderzoek

Ook hebben we onderzocht dat aroma`s een bepaalde werking hebben op het koopgedrag van mensen.
Geuren kunnen een ruimte maken of kraken.

Sommige geuren kunnen de omzet in een winkel verhogen of zelfs het verblijf van de bezoeker met ruim 10 to 20 % laten stijgen.